IZVODI IZ CLANAKA I PREZENTACIJA:

  • Evropa: Februar 2007.

...O kakvim je stručnjacima reč, najbolje govore klijenti iz njihove bogate poslovne biografije - Nortel, Hewlet Packard, Sun Microsystems, IBM, TV kuće NBC, CBS. Sagovornici Evrope posebno su ponosni na uređaj Fantom PHANTOM, čije su funkcionisanje osmislili. U pitanju je izuzetno precizan i osetljiv instrument neophodan u medicini prilikom najrizičnijih operacija na mozgu.

Znanje iz oblasti softvera koristi se u najrazličitijim oblastima ljudskog delovanja: medicini, svemirskoj tehnologiji, medijima, a odskora i u lingvistici...

  • Reporter: Februar 2006.

"...Radimo i na operativnim sistemima koji pružaju velike mogućnosti razvoja najrazličitijih aplikacija. Na sistemima koji se koriste u svim granama industrije, posebno onim koje zahtevaju obradu podataka ili pojedinih procesa u realnom vremenu (medicina, vojna industrija). Nedavno smo radili na Sony sistemima na hardveru i to je bilo za TV kuće CBS, NBC... Tablet koji smo radili pre nekoliko godina, Microsoft radi sada, odnosno napravio je razvojni tim (u Beogradu) za takve stvari. Nešto od toga što smo mi uradili bilo je predstavljeno i na CNN-u, u rubrici o tehnickim dostignućima..."

  • CNN: 2000.

Naučni pregled: Prezentacija PHANTOM uređaja.